School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Професійно-технічне училище №54 смт Котельва Полтавської області

100-річчя "Листопадового зриву"

В рамках відзначення в закладах освіти 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років, 1 листопада в училищі була проведена бібліотекарем година інформації. Присутні дізналися про один з найяскравіших епізодів історії Львова - українського повстання, внаслідок якого проголошено ЗУНР.

12:00 01.11.2018

Новина з сайту: Комунальний заклад "Ковалівський ліцей" Немирівської міської ради

Шаховий турнір

В  неділю  14.10.2018 року  на  свято  Покрови,   на  території  Ковалівського  НВК  пройшов  шаховий  турнір  в  рамках  регулярної  першості  Немирівського  району  з  класичних  шахів.

19:57 31.10.2018

Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей

Участь Великоновосілківського професійного ліцею у "Ярмарку професій"

30 жовтня Великоновосілківський професійний ліцей за запрошенням Великоновосілківського районного центру зайнятості взяв участь у профорієнтаційному заході «Ярмарок професій» на який були запрошені учні старших класів шкіл селища. Звичайно, своєчасний та обґрунтований вибір учнями професії, навчального закладу, місця роботи набуває все зростаючого соціально-економічного значення. Тому що вірно обрана майбутня професія є запорукою успіху, стабільності, самореалізації. Цікавим виявилось спілкування в ході проведення ярмарку представників ліцею, фахівців служби зайнятості, учнів, вчителів загальноосвітніх закладів. Абітурієнти скористались низкою представлених інформаційних матеріалів. Ярмарок професій допомагає школярам не тільки дізнатись про зміст і перспективи розвитку визначених професій, але й ознайомитись із формами і умовами їх отримання в навчальних закладах та реальними перспективами подальшого працевлаштування.  По закінченні презентації майбутні абітурієнти мали можливість звернутися до консультаційного пункту ліцею, де надавались консультації членами приймальної комісії, мали змогу поспілкуватися з учнями – представниками самоврядування, також до їх уваги пропонувався широкий вибір листівок, буклетів про професії та навчальний заклад. Присутні отримали багато корисної і цікавої інформації. Отож, шановні випускники, вибір за Вами! Дослухайтесь всіх, а в першу чергу — свого серця! Успіхів Вам у цій нелегкій справі! Зробіть свій правильний вибір! Ласкаво просимо до нашого ліцею!

15:16 31.10.2018

Новина з сайту: Вознесенський професійний ліцей

Учні ліцею на виробничій практиці

      Учні групи №91 по професії опоряджувальник будівельний проходять виробничу практику на сучасному підприємстві ТОВ «ІВЕКО-БУД» (об’єкт Вознесенської лікарні). Використовуючи сучасні виробничі технології учні за допомогою новітніх будівельних матеріалів  набувають навичок опоряджувальних робіт, а саме: підготовка стін під лицювання та фарбування стін,  укладання теплоізоляційного матеріалу, утеплення фасаду.

12:57 31.10.2018

Новина з сайту: Жашківський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки Жашківської міської ради Черкаської області

ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ЗАГИБЛОГО В АТО В.І.КУМАНОВСЬКОГО

З болем і тривогою слухаємо щодня повідомлення про події, що відбуваються на Сході нашої країни. Хвилюємося за долю наших земляків, які гідно захищають Батьківщину, проявляючи мужність і героїзм, відданість країні в такий важкий час

19:57 30.10.2018

Код для вставки на сайт