Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей
Урок № 10. Практична робота № 3. Складання калькуляційних робіт згідно із збірником рецептур.
ВІВТОРОК, 15.03.2022 р.11:03 04.03.2022
Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей
Урок № 10. Практична робота № 3. Складання калькуляційних робіт згідно із збірником рецептур.
ВІВТОРОК, 15.03.2022 р.11:03 04.03.2022
Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей
Урок №34. Тема: Оборотні і необоротні хімічні реакції.
Завдання:11:02 04.03.2022
Новина з сайту: Комунальна установа "Одеський інклюзивно-ресурсний центр №7"
Як допомогти своїй дитині зрозуміти те, що вона прочитала?
Коли дитина опановує навичку читання, важливо сформувати в неї розуміння прочитаного нею тексту. Однак, на цьому етапі у деяких дітей можуть виникнути проблеми. Читання історії вголос може допомогти вашій дитині зрозуміти її, але їй все ж таки знадобиться додаткова допомога. Нижче наведено деякі ідеї, які ви можете використати, щоб допомогти вашій дитині зрозуміти те, що вона прочитала.11:01 04.03.2022
Новина з сайту: Комунальна установа "Одеський інклюзивно-ресурсний центр №7"
Консультація практичного психолога "Комплекс провини того хто вижив"
Людина, яка вижила в критичній ситуації, де загинули багато інших людей, можливо, його близькі родичі, знайомі, друзі, товарищі по службі, відчуває глибоке почуття провини. Вона починає нескінченно шукати виправдання власному порятунку, звинувачуючи себе в тому, що залишилася живою.11:01 04.03.2022
Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей
Урок № 12. Умови та терміни зберігання продуктів.
СЕРЕДА, 09.03.2022 р.10:59 04.03.2022
Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей
Урок 8. Практична робота № 1. Ознайомлення із збірником рецептур, збірником технологічних карток.
ВІВТОРОК, 15.03.2022 р.10:51 04.03.2022
Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей
Урок 26. Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.
ЧЕТВЕР, 17.03.2022 р.10:47 04.03.2022
Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей
Урок 25. Санітарні вимоги до приготування кондитерських кремових виробів.
ЧЕТВЕР, 10.03.2022 р.10:43 04.03.2022
Новина з сайту: Інклюзивно-ресурсний центр Чернівецької селищної ради
Рекомендації фахівців10:18 04.03.2022
Новина з сайту: Волноваське професійно-технічне училище
ЛПР №3 :«Відображення господарських операцій на рахунках синтетичного та аналітичного обліку»
Лабораторно-практична робота №310:16 04.03.2022