School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Професійно-технічне училище №54 смт Котельва Полтавської області

Доброта в дії: допомога ЗСУ

Є речі, які не вимірюються грошима чи славою. Є щось значно більше — щирість серця, тепло рук і віра в перемогу. Саме так сьогодні працюють здобувачі освіти, педагогічний та трудовий колективи в ПТУ № 54 смт Котельва, виготовляючи скоби для облашовування бліндажів,укриттів і позицій ЗСУ.

19:54 10.11.2025

Новина з сайту: Лебединський центр позашкільної освіти Лебединської міської ради Сумської області

Вітання працівникам відділу культури і туризму

         Напередодні Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відбулися святкові урочистості. Щирі слова вдячності лунали на адресу людей, які своєю працею дарують іншим радість, гарний настрій і натхнення. Педагоги та вихованці  нашого закладу також доєднались до вітань, підготувавши святкову програму. Хореографічний колектив «Соняшник» (керівник Ірина Усенко) представив  танцювальні композиції «Сопілка денс» і «Україна».  Народний хореографічний колектив «Веселка» (керівники Тетяна та Валентин Литовченки) підготував таночки «Калина» та «Файні українці». Вокальний колектив «Співограй» (керівник Наталія Суховій) привітав всіх присутніх «Вітальною» піснею. Юні вокалісти Артем Зінін та Надія Балаба виконали пісні «Королева краси» та «Мотанка». Керівник гуртка «Шахи» Володимир Лисянський розповів гумореску про жінку-працівницю культури. Наймолодші вихованці творчого об’єднання «Промінчик» (керівник Аліна Лук’янова) підготували  відеоролик

15:42 10.11.2025

Новина з сайту: Державний навчальний заклад "Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей"

Приготування страв з м’ясної січеної та котлетної маси

    👨‍🍳 Майстром виробничого навчання Тетяною Піддубною в групі № 9 з професії: "Кухар, лаборант хіміко - бактеріологічного аналізу" був проведений урок виробничого навчання з теми: "Приготування страв з м’ясної січеної та котлетної маси. Вимоги до якості. Правила відпуску". 👩‍🍳 Майстер продемонстрував правильні прийоми виконання вправ по приготуванні котлетної та січеної маси, формуванні та паніруванні напівфабрикатів. Студенти набули практичних навичок з даної теми та продемонстрували засвоєні знання та вміння. 

15:13 10.11.2025

Новина з сайту: Комунальний заклад "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" Закарпатської обласної ради

ПІЗНАВАЙ ПРОФЕСІЮ ЧЕРЕЗ ОБ’ЄКТИВ!

У рамках роботи фото гуртка «Пізнавай професію через об’єктив» відбулася цікава та пізнавальна лекція про створення якісного контенту. Учні дізналися, як правильно підбирати ракурси, світло та композицію для фото, а також спробували свої сили у практичному завданні — зйомці фуд-контенту.

13:46 10.11.2025

Новина з сайту: Комунальний заклад "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" Закарпатської обласної ради

ПОЧАТОК ТИЖНЯ ПРАВИЛ ДОРОЖНЬОГО РУХУ!

Сьогодні у нашому закладі розпочався Тиждень правил дорожнього руху. Захід стартував із пізнавальної виставки дорожніх знаків різного типу — попереджувальних, заборонних, інформаційних та знаків сервісу.

13:45 10.11.2025

Код для вставки на сайт