School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей

Код навчального модуля: ЗПК – 8 Урок № 6 Тема: Нормативні документи: види, призначення, використання.

Підручник «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р.

18:49 20.11.2021

Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей

Код навчального модуля: ЗПК 12. Основи мікробіології. Харчові захворювання. Урок № 5 Тема урока: Харчові отруєння та їх профілактика.

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ, 2014 р. (стор. 104-112).

18:46 20.11.2021

Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей

Тема: Ціноутворення та калькуляція у закладах ресторанного господарства. Урок № 9 Тема урока: Складання калькуляційних карток.

Підручник «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р. (стор. 154).

18:44 20.11.2021

Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей

Тема: Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів. Урок № 7 Тема урока: Гігієнічна оцінка якості м’яса та м’ясопродуктів. Гігієнічна оцінка якості ковбас та ковбасних виробів.

Підручник: Васюкова Ганна Тимофіївна. Розробка та дослідження технології комбінованих м'ясо- рибних кулінарних виробів: автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.16; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996.

18:39 20.11.2021

Код для вставки на сайт