School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Вознесенський професійний ліцей

Всеукраїнська Школа Онлайн

    В рамках інформаційної компанії «Місяць цифрової грамотності» проходить реєстрація на платформу "Всеукраїнська Школа Онлайн». Прохання викладачам загальноосвітніх предметів  зареєструватися на даній платформі. В подальшому ЇЇ можна використовувати в освітньому процесі.

16:56 14.11.2021

Новина з сайту: Вознесенський професійний ліцей

Місяць цифрової грамотності

  На виконання листа Міністерства цифрової трансформації України від 29.10.2021 № 1/06?6-12121 запрошуємо всіх долучитися до інформаційної компанії «Місяць цифрової грамотності», який триватиме з 1 по 30 листопада. Дана ініціатива реалізується в межах проєкту Міністерства цифрової трансформації Дія.Цифрова освіта. Проєкт охоплює національний портал з розвитку цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта з понад 65 безоплатними освітніми серіалами та тестами на цифрову грамотність, а також розгалужену мережу з 6000 партнерських офлайн-хабів цифрової освіти.

16:30 14.11.2021

Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей

Код навчального модуля: ЗПК – 8 Урок № 5 Тема: Порядок визначення процентних величин.

Підручник «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р. (стор. 136-137).

15:36 14.11.2021

Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей

Код навчального модуля: ЗПК 12. Основи мікробіології. Харчові захворювання. Урок № 4 Тема урока: ЗПК 12.4. Харчові інфекції та їх профілактика.

Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ, 2014 р. (стор. 96-98).

15:32 14.11.2021

Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей

Тема: Ціноутворення та калькуляція у закладах ресторанного господарства. Урок № 8 Тема урока: Порядок калькуляції, продажної ціни на продукцію власного виробництва.

Підручник «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р. (стор. 146-147).

15:29 14.11.2021

Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей

Тема: Гігієнічна оцінка якості харчових продуктів. Урок № 6 Тема урока: Гігієнічна оцінка якості молока та молочних продуктів.

Підручники: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”, - 163-169 с.

15:22 14.11.2021

Код для вставки на сайт