Новина з сайту: Волноваське професійно-технічне училище
Урок №66 Тема: Бухгалтерський облік на підприємствах громадського харчування.
04.11.2021 року21:33 26.10.2021
Новина з сайту: Волноваське професійно-технічне училище
Урок №66 Тема: Бухгалтерський облік на підприємствах громадського харчування.
04.11.2021 року21:33 26.10.2021
Новина з сайту: Волноваське професійно-технічне училище
Урок №65 Тема: Бухгалтерський облік на підприємствах торгівлі.
04.11.2021 року21:21 26.10.2021
Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей
Код навчального модуля: ЗПК – 8 Урок № 3 Тема: Вимоги до господарського обліку
Підручник «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р.(стор. 9).21:03 26.10.2021
Новина з сайту: Волноваське професійно-технічне училище
Урок №18 Тема: Аналіз використання основних фондів
04.11.202121:03 26.10.2021
Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей
Підручник «Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів» Л.Д. Кришемінська, видавництво «Літера», Київ, 2014 р. (стор. 87).20:59 26.10.2021
Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей
Підручник «Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства» Р.В. Карпенко, В.М. Кузнецов, видавництво «Світ Книг» 2016 р.(стор. 128-129).20:54 26.10.2021
Новина з сайту: Волноваське професійно-технічне училище
Урок № 34-35 Тема: Баланс, Форма №1, зміст, методика складання.
03.11.202120:53 26.10.2021
Новина з сайту: Волноваське професійно-технічне училище
Урок № 63-64 Тема: Баланс, Форма №1, зміст, методика складання.
02.11.2021, 04.11.202120:51 26.10.2021
Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей
Підручники: Л.Д. Кришемінська, Ю.Л. Клименко, О.В. Луценко “Харчова безпека хлібобулочних та кондитерських виробів”, - 262 с.; Т.В. Шленская, Є.В. Журавко. Санітарія та гігієна харчування, 2004.20:49 26.10.2021