School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

"Ми роду козацького діти"

       З нагоди 27-річниці Збройних сил України в ОЗО «Овруцька гімназія ім. Малишка» відбулося військово-спортивне свято «Ми роду козацького діти», яке підготував викладач предмета «Захист Вітчизни» Коронський Анатолій Леонідович.

13:10 10.12.2018

Новина з сайту: Професійно-технічне училище №54 смт Котельва Полтавської області

Великий терор 1937-1938 роки

Щодо вшанування памяті жертв Великого терору з  3 по 7 грудня в бібліотеці закладу тривала книжкова виставка художніх творів та документальних матеріалів про масові політичні репресії.

12:37 10.12.2018

Новина з сайту: Державний навчальний заклад "Осипенківський професійний аграрний ліцей"

ІІІ обласний етап конкурсу ім. П. Яцика

8 грудня у ДНЗ "Запорізьке машинобудівне вище професійне училище" відбувся ІІІ (обласний) етап ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області. Честь представляти наш навчальний заклад на цьому етапі конкурсу випало переможцю І етапу учню групи ТСВ-3 Лозовому Олегу.

12:36 10.12.2018

Новина з сайту: Державний навчальний заклад "Осипенківський професійний аграрний ліцей"

семінар

У рамках соціального партнерства Міністерства освіти і науки України і компанії «Хенкель Баутехнік» (Україна) 5 листопада 2018 року на базі ДНЗ «Запорізький будівельний центр професійно-технічної освіти» відбувся семінар-практикум для представників будівельних компаній, майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які ведуть підготовку з будівельних професій. На семінарі-практикумі були представлені продукти нового покоління CeresitТМ, технологічні особливості їх застосування та інноваційні рішення. Робота семінару була спрямована за темою «Особливості застосування та експлуатації матеріалів для гідроізоляції CeresitТМ. Cпеціальні добавки в розчинові суміші. Нові фасадні фарби CeresitТМ».

12:28 10.12.2018

Новина з сайту: Державний навчальний заклад "Осипенківський професійний аграрний ліцей"

6 грудня

6 грудня в день свята Збройних сил України , до нашого ліцею завітали бійці Національної гвардії однієї з військових частин м.Бердянська. Вони розповіли учням про службу в рядах Збройних сил України, про свої обов’язки та умови прийому до військових вищих навчальних закладів.

12:24 10.12.2018

Код для вставки на сайт