School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Опорний заклад "Мостиський заклад загальної середньої освіти №2 I-III ступенів Мостиської міської ради Львівської області"

Практичні заходи в рамках занять предмету "Захист України"

З метою позитивного підтримання іміджу Збройних сил України та патріотичного духу, на виконання листа Яворівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, шляхом проведення практичних заходів в рамках занять предмету "Захист України" з учнями 10-11 класів в ОЗ "Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ст» ( директорка Оксана Федевич) проводяться відповідні заходи.

15:59 18.05.2024

Новина з сайту: Комунальний заклад "Мартинівський ліцей" Степанецької сільської ради Черкаської області

Тиждень безпеки дорожнього руху

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і головне, чітко їх дотримуватись. Тому традиційно, з метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, пропаганди правил дорожнього руху серед учнів Мартинівського ліцею, підвищення їх рівня інформаційно-просвітницької роботи в умовах воєнного стану було організовано та проведено з 13 по 17 травня 2024 року Тиждень безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».  Пам'ятайте, що знання правил дорожнього руху - це запорука вашої безпеки!

13:47 18.05.2024

Новина з сайту: Степанівська філія Степанівського ліцею Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

НЕЗГАСНА ПАМ'ЯТЬ: 80-ТІ РОКОВИНИ ДЕПОРТАЦІЇ КРИМСЬКОТАТАРСЬКОГО НАРОДУ

Ластівки - символ свободи та незалежності, як ніщо інше нагадують про непереможний дух кримських татар. Сьогодні ми вшановуємо 80-ті роковини з дня депортації цього відважного народу. Колишні жителі Криму, подібно ластівкам, мріяли про вільне небо і свою Батьківщину. Але доля розірвала їх крила 18 травня 1944 року...Близько 200 тисяч людей радянська влада депортувала у залізничних товарних вагонах. Протягом кількох днів народ було позбавлено Батьківщини. В ешелонах смерті, у місцях спецпоселень загинули тисячі безневинних людей. Було знищено цілі родини. Проте, так як ластівки повертаються весною, кримські татари зберегли свій дух, надію і прагнення до повернення на рідну землю. Сьогодні ми вшановуємо їхню силу і мужність, мріючи про день, коли всі ластівки зможуть повернутися додому. #ДепортаціяКримськихТатар #ЛастівкиСвободи

11:14 18.05.2024

Код для вставки на сайт