School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Степанівська філія Степанівського ліцею Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області

Квест до Дня вишиванки для першокласників провели учні 8-В класу.

Квест до Дня вишиванки для першокласників провели учні 8-В класу. Вишиванка надихає і об'єднує кожного. Ми всі одна велика, єдина і непереможна нація!!!

18:17 17.05.2024

Новина з сайту: Комунальний заклад "Крисинський ліцей" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

В рамках тижня безпеки дорожнього руху учні 3 класу

В рамках тижня безпеки дорожнього руху учні 3 класу здійснили казкову подорож в країну ПЛЮСПЛЮС  "Про важливість дорожніх знаків" .

18:11 17.05.2024

Новина з сайту: Державний професійно-технічний навчальний заклад "Синівський професійний аграрний ліцей"

Безпечна дорога додому

В Україні з 13 по 19 травня 2024 року відбувся перший етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».

17:45 17.05.2024

Новина з сайту: Державний професійно-технічний навчальний заклад "Шосткинське вище професійне училище"

ТИЖДЕНЬ ПТО: Педагогічний подіум «Я роблю це так»

Завершення тижня ПТО було відзначено проведенням педагогічного подіуму «Я роблю це так». Викладачі закладу поділилися з колегами історією і тонкощами створення методичних розробок – посібників, збірників лабораторних робіт, колективних творчих робіт, - які пройшли процедуру схвалення навчально-методичною радою НМЦ ПТО у Сумській області або отримали достойні нагороди на міжнародних виставках.

17:21 17.05.2024

Новина з сайту: Державний професійно-технічний навчальний заклад "Шосткинське вище професійне училище"

День Кар’єри у Шосткинському ВПУ

Ми, українці, нація прадавня, На цій Землі – багато тисяч літ. Культурою й традиціями славна, І багатющий в нас духовний світ. У межах проведення Тижня ПТО у Шосткинському вищому професійному училищі традиційно відбувся День кар’єри - день успішних, упевнених у собі особистостей, які наполегливо крокують до поставленої мети.  

15:46 17.05.2024

Новина з сайту: Державний професійно-технічний навчальний заклад "Шосткинське вище професійне училище"

Ії вишиване життя

У День вишиванки 16 травня Шосткинське вище професійне училище долучилося до онлайн-спілкування з відомою українською письменницею Світланою Талан. Авторка з глухівським корінням (народилася у селі Слоут) презентувала учасникам зустрічі свою нову книгу «Її вишиване життя» про етнографиню-землячку Пелагею Литвинову-Бартош.

15:15 17.05.2024

Код для вставки на сайт