School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Комунальний заклад "Богодухівський центр дитячої та юнацької творчості" Богодухівської міської ради Харківської області

День вишиванки

Зі святом, з Днем вишиванки! Українські традиції – одні з найкрасивіших у світі. І в наших з вами силах поширити їх, розповісти про них всім. Одягайте свої вишиванки та нехай весь світ побачить, як прекрасна наша Україна і її символи!

14:40 17.05.2024

Новина з сайту: Комунальний заклад "Богодухівський центр дитячої та юнацької творчості" Богодухівської міської ради Харківської області

Вітаємо з Днем Матері!

Для привітання всіх Матусь у світі є добре і зворушливе свято - Міжнарожний День Матері! В цей день ми від усієї душі вітаємо найрідніших матусь зі святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, любов і відданість!

14:31 17.05.2024

Новина з сайту: Нетеребська гімназія Набутівської сільської ради Черкаської області

День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу

18 травня 2024 року Україна відзначає День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу та вшановує пам’ять понад 200 тисяч невинних жертв сталінського режиму.  Депортація 1944 року була цілеспрямованою акцією антигуманного комуністичного режиму СРСР з метою знищення одного з корінних народів Криму. У місцях спецпоселень кримських татар утримували у жорстоких умовах режиму комендантської години та використовували на важких виснажливих роботах на шахтах, лісоповалах, будівництві іригаційних каналів. Попри численні втрати упродовж наступних десятиліть кримські татари продовжували політичну боротьбу за право повернення на Батьківщину. Учні Нетеребської гімназії разом із вчителем історії  провели інформаційний захід, під час якого переглянули відеопрезентацію і провели бесіду “Трагедія кримськотатарського народу”.

14:27 17.05.2024

Новина з сайту: Державний професійно-технічний навчальний заклад "Шосткинське вище професійне училище"

День вишиванки-2024

Вишиванка – символ України, Кожної великої родини, Нашої історії та мови Залюбки вдягаємо її знову. 16 травня 2024 року Україна вкотре відзначила День вишиванки – свято, яке стало невід’ємним символом нашої національної єдності, гордості за багату культурну спадщину та незламності духу. В цей день, коли українці з усіх куточків світу об’єднуються, щоб продемонструвати свою єдність та любов до рідної країни, вишиванка стає не просто елементом одягу, а потужним оберегом, символом незламності та стійкості нашого народу.

14:25 17.05.2024

Новина з сайту: Нетеребська гімназія Набутівської сільської ради Черкаської області

Тиждень безпеки дорожнього руху

Традиційно в Нетеребській гімназії з 14 по 17 травня проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. Учні переглянули навчальне відео, виконали завдання у програмі Kahoot, взяли участь у вікторині "Чи знаю я правила дорожнього руху?", закріпили навички поведінки на вулиці та дорозі під час практичного заняття. Діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

14:22 17.05.2024

Новина з сайту: Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

День матері і День вишиванки

Травень приніс українцям особливі свята: День матері і День вишиванки. У цих святах закодована українська ментальність: повага і любов до матері як берегині роду, до традицій нашого народу. День вишиванки - свято, яке  українці відзначають вже 18  років поспіль , але війна наповнила його новим щемливим змістом. Можливо, вперше ми так гостро усвідомили, що наша вишиванка – це  «вишитий генетичний код нашої нації», це те, що об’єднує українців і вирізняє у світі.

14:09 17.05.2024

Код для вставки на сайт