School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Опорний заклад "Мостиський заклад загальної середньої освіти №2 I-III ступенів Мостиської міської ради Львівської області"

Підсумкове засідання професійної спільноти учителів іноземної мови

Згідно з планом роботи професійної спільноти учителів іноземної мови (англійська, німецька) (керівник Оксана ХРОБАК) при Центрі професійного розвитку педагогічних працівників Мостиської міської ради Львівської області ( директор Олександра БАША, координує діяльність Марія БІШКО - консультант Центру ПРПП) 16.05.2024 відбулося підсумкове засідання спільноти.

12:56 17.05.2024

Новина з сайту: Опорний заклад "Мостиський заклад загальної середньої освіти №2 I-III ступенів Мостиської міської ради Львівської області"

З Днем Вишиванки!

Сьогодні вишиванка - це не лише символ національної гордості, а й прапор єднання в часи випробувань. У нашій країні, де йде війна, вишиванка стала не лише частиною нашого одягу, вона стала своєрідним талісманом, що наповнює нас силами й надією на мир. Нехай цей день принесе нам ще більше об'єднання та вірності національним традиціям. Зичу вам, щоб вишиванка завжди нагадувала про наше походження й була символом миру та злагоди.

12:52 17.05.2024

Новина з сайту: Вознесенський професійний ліцей

Вишиванка - генетичний код нації!

  “Вишиванка - це символ краси та національної ідентичності українського народу “, -  під таким девізом 15 травня 2024 року класним керівником Вариводою Катериною Ігорівною та майстром виробничого навчання Прокопчуком Володимиром Павловичем проведена година спілкування на тему “Вишиванка - генетичний код нації!” з учнями І курсу групи 22.

12:52 17.05.2024

Новина з сайту: Опорний заклад "Мостиський заклад загальної середньої освіти №2 I-III ступенів Мостиської міської ради Львівської області"

Зустріч з військовослужбовцями ЗСУ, бійцями Мобільного відділу в/ч 2144

В рамках декади предмету «Захист України» здобувачі освіти ОЗ”Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ст.”(директор Оксана Федевич) мали можливість поспілкуватися з військовослужбовцями ЗСУ, бійцями Мобільного відділу в/ч 2144.

12:50 17.05.2024

Новина з сайту: Будинок для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради Сумської області

Участь в обласному фестивалі «МАНівська родина»

   16 травня у м.Суми відбувся  обласний фестиваль «МАНівська родина». Це день вшанувань  найкращих юних талантів, нагородження переможців II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН. Багато привітань та нагород отримали юні науковці та їх наукові керівники. До нагородження були запрошені 4 учні  з Липоводолинщини. Дипломи І ступеня отримали  здобувачі освіти  Липоводолинського ліцею Липоводолинської селищної ради, вихованці гуртка «Юний дослідник» Будинку для дітей та юнацтва Семеліт Тимофій,  Мироненко Вікторія, дипломом ІІІ ступеня нагороджена Живоглядова Катерина (науковий керівник Тимошенко С.О.)., дипломом ІІІ ступеня нагороджений Солоніков Євген (науковий керівник Лизогуб І.А.). Тимошенко Світлана Олександрівна була відзначена грамотою Департаменту освіти і науки України  за креативність та професіоналізм у підготовці  переможців.

11:50 17.05.2024

Новина з сайту: Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Великописарівської селищної ради Сумської області

5 причин звернутись до логопеда

Часто батькам хочеться сподіватися, що їх дитина легко навчиться вільно та правильно говорити. В ідеалі, з першого разу ще й сама, та ще й раніше за однолітків. В той же час, ми часто закриваємо очі на дрібні помилки улюбленого малюка, адже він так старається. Так не можна! Це завжди матиме наслідки в майбутньому, і виправити їх згодом буде значно складніше.

11:47 17.05.2024

Новина з сайту: Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Великописарівської селищної ради Сумської області

ВИШИВАНКА наш генетичний код

Вишиванка є символом краси, здоров'я і щасливої долі. Її вважають оберегом української нації. Вишита сорочка символізує сімейні цінності – пам'ять роду, вірність і любов. Сьогодні День вишиванки не національне свято, а всесвітнє.  День вишиванки – свято, покликане сприяти єдності й процвітанню українського народу. Відзначається в третій четвер травня.

11:38 17.05.2024

Новина з сайту: Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Богородчанської районної ради Івано-Франківської області

З Днем вишиванки!

Вітаємо з Днем вишиванки! Віримо ЗСУ і в те, що скоро зустрінемо у наших вишиванках найдорожче і найочікуваніше свято для кожного українця – День Перемоги!

11:24 17.05.2024

Код для вставки на сайт