School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

20.04.2024 Гурток "Природа та фантазія"

Як багато різноманітних цікавих поробок можна створити з природних матеріалів. Для сьогоднішнього виробу ми використаємо шкаралупу з яйця.Розпочинаємо нашу роботу з того що ретельно миємо яйце., потім добре витерши робимо в ньому дві дірочки одна навпроти одної , добре розколотивши яйце , видуваємо все з нього. Промивши та підсушивши шкаралупу ми беремо олівець і малюємо мордочку зайчика , з фетру вирізаємо лапки та вушка Кріпимо все до нашого яєчка. Вушка сховають верхню дірочку а ніжки закриють нижню.Декоруємо нашу роботу , можна просто розмалювати а можна прикрасити стрічками або бусинами... Наш заєць готовий.

14:05 13.05.2024

Новина з сайту: Комунальний заклад "Крисинський ліцей" Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху у 4 класі (класний керівник Шевченко З.М) був проведений урок - бесіда  з елементами вікторини "Правила дорожнього руху знай - життя та здоров'я зберігай" Діти  вивчили, повторили,  та закріпили знання щодо  Правил дорожнього руху.

14:04 13.05.2024

Новина з сайту: Диканський будинок дитячої та юнацької творчості Диканської селищної ради

24.04.2024 року. Гуртки "Початкове технічне моделювання" і "Квіточка".

Великоднє яйце. Готуємося до виставки, яка буде проводитися у Диканський районний Будинок дитячої та юнацької творчості.

14:03 13.05.2024

Новина з сайту: Лебединський центр позашкільної освіти Лебединської міської ради Сумської області

З любов’ю до мами

        У кожного в житті є найрідніша людина, любов і турбота якої супроводжують нас усе життя. Мама — наша опора, підтримка та захист. Тож, не забуваймо говорити їм про те, що ми їх любимо.

13:26 13.05.2024

Код для вставки на сайт