School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради"

Тренінг для батьків «Роль сім’ї в соціалізації дитини з ООП».

19 квітня 2024 р. фахівці (консультанти) центру провели тренінг для батьків «Роль сім’ї в соціалізації дитини з ООП».

14:59 19.04.2024

Новина з сайту: Державний навчальний заклад "Буцький політехнічний професійний ліцей"

Український День навколишнього середовища (День довкілля)

Український День навколишнього середовища (День довкілля) цьогоріч відзначають 20 квітня. 19 квітня 2024 року по всій Україні проходить загальнонаціональна акція єднання та віри "Випускники 2024 року для майбутніх поколінь". Ініціатором акції стала Асоціація професіоналів довкілля.  Мета акції: випускники 2024 року висаджують  дерева, щоб через 20 років показати їх  своїм дітям та переконати, якою сильною була віра в нашу Державу та Перемогу! Цей крок єдності - це підтримка наших воїнів на передовій, а також символ  незламної віри в нашу Перемогу! Цей крок - підтримка загальноєвропейської зеленої Угоди (Green Deal). Випускники війни - це майбутні архітектори нової України , незламної і зеленої!  Випускники 2024 року, Державного навчального закладу "Буцький політехнічний професійний ліцей"  долучилися до акції та висадили кущі і дерева біля гуртожитку ліцею.

14:17 19.04.2024

Новина з сайту: Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

І знову у коледжі гості

18 квітня 2024 року на гостини до Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу завітали друзі з сусідньої Черкащини. На чолі зі своїм директором Єгором Стадником до закладу освіти приїхали учні Почапинської гімназії Лисянської громади. Слід зауважити, що Єгор Анатолійович - випускник коледжу 2008 року. 

13:52 19.04.2024

Новина з сайту: Лебединський центр позашкільної освіти Лебединської міської ради Сумської області

Всеукраїнська науково-практична конференція

     З метою привернення уваги державних та громадських організацій до проблем збереження біологічного різноманіття лісових екосистем, відтворення та розширення площі високопродуктивних стійких насаджень; підвищення фахового рівня керівниківучнівських лісництв 16-17 квітня 2024 року в онлайн-форматі відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Відтворимо ліси разом» з теми «Відтворення лісів в умовах воєнного стану». Як керівник гуртка «Юні лісівники» та учнівського лісництва «Лісовичок» на даному заході презентувала доповідь про вирощування лісових культур з використанням інноваційних технологій. Дякую організаторам конференції за змістовний захід, учасникам конференції – за цікаві ідеї з досвіду роботи.    Сьогодні кожен українець особливо має розуміти важливість справи відтворення лісу, висаджування дерев. Україна і на фронті, і в тилу бореться за своє майбутнє. І майбутня незалежна, вільна Українська держава має бути з лісами. Кожне посаджене дерево – це вагомий внесок у зелену скарбницю майбутнім поколінням.

13:37 19.04.2024

Новина з сайту: Державний професійно-технічний навчальний заклад "Сновське вище професійне училище лісового господарства"

Державна кваліфікаційна атестація

19 квітня у групі "Штукатур, лицювальник-плиточник, маляр" (ШЛП-4) пройшла державна кваліфікаційна атестація з предмету лицювальник -плиточник 5 розряду. Всі здобувачі освіти успішно здали іспит.

13:13 19.04.2024

Код для вставки на сайт