School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

Семінар "Візуалізація освітнього простору"

Сьогодні завдяки позитивним, творчо налаштованим та активним педагогам Визирського ліцею нашої територіальної громади на чолі з директором Яною Миколаївною Куліченко ми обговорили принцип роботи з особами з ООП під час інклюзивного навчання. Налагодження активної взаємодії всіх учасників команди супроводу та участь в розробці індивідуальної програми розвитку, візуалізація змісту навчальних предметів та освітнього середовища. Саме ці питання вдалося опрацювати, озвучити та проговорити з прекрасною, енергійною командою вчителів.

14:48 28.03.2024

Новина з сайту: Комунальний заклад "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

Стежинами рідного краю

Під час весняних канікул учні Близнюківського ліцею відвідали краєзнавчий музей, щоб детально ознайомитися з історією рідного краю та культурною спадщиною Лозівського району. Науковий співробітник провела для нас цікаву, пізнавальну екскурсію, у ході якої діти могли ознайомитися з історією нашого краю, побачили речі, якими користувались давні слов'яни, народний одяг, яскраву українську кераміку, козацьку зброю. У музеї багато документів та книг, які розповідають про історію України та історію нашого рідного району. Виявилось, що навіть назви старих вулиць мають своє походження і свою історію. Похід у музей залишив незабутнє враження про минуле життя, а ця екскурсія запалила в серцях дітей інтерес до історії.

14:34 28.03.2024

Новина з сайту: Державний навчальний заклад "Буцький політехнічний професійний ліцей"

Всесвітній день історика

28 березня відзначають Всесвітній день історика. Саме сьогодні відбулася ІХ Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція "Державотворчі процеси в Україні: через віки у ХХІ століття". Здобувачі освіти Державного навчального закладу "Буцький політехнічний професійний ліцей" разом із викладачем історії України Бортником І.С. долучилися до конференції. Урочисто відкрили конференцію начальник Управління освіти і науки в  Черкаській області Валерій Данилевський та заступник голови Черкаської ОДА Олександр Шамрай.

14:24 28.03.2024

Новина з сайту: Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Грунської сільської ради Охтирського району Сумської області

7 способів знайти час на дитину, навіть якщо здається, що його немає

Як знайти в цьому баланс? Це не так складно і витратно, як здається, тому що є необхідний мінімум, який формує ті самі позитивні відносини дітей і батьків.

14:11 28.03.2024

Новина з сайту: Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж

ЗДОБУВАЄМО ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ

      Здобувачі освіти економіко-правового відділення спеціальності «Право» Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу, з метою професійного зростання провели практичне заняття на базі Таращанського відділу ДРАЦС.

14:02 28.03.2024

Код для вставки на сайт