School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Сквирський центр дитячої та юнацької творчості Сквирської міської ради Київської області

10.10.2019 - Районна історико-краєзнавча конференція «Сини-герої, борці за вільну Україну»

10 жовтня 2019 року  у рамках тижня  козацької слави, присвяченого Дню захисника України та Дню українського козацтва, у Сквирському районному центрі дитячої та юнацької творчості відбулася районна історико-краєзнавча конференція «Сини-герої, борці за вільну Україну».

19:19 10.10.2019

Новина з сайту: Державний навчальний заклад "Мирноградський професійний гірничий ліцей"

Батьківські збори

        Сьогодні в ліцеї відбулися батьківські збори.  Батьки, здобувачів освіти І-ІІІ курсів, показали активну явку. На зборах розглядалися питання успішності, відвідування та пропусків без поважних причин, планів на навчальний рік та інше. 

19:04 10.10.2019

Новина з сайту: Професійно-технічне училище №54 смт Котельва Полтавської області

І етап мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

"Тарас Шевченко народився на українській землі, під українським небом, проте він належить до тих людей-світочів, що стають дорогими для всього людства і що в пошані всього людства знаходять своє безсмертя" Олесь Гончар. 10 жовтня у нашому освітньому закладі проведено І етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

15:10 10.10.2019

Новина з сайту: Студениківський інклюзивно-ресурсний центр

Лікувальна фізкультура (ЛФК)

Лікувальна фізкультура (ЛФК)  – це ефективний та доступний метод відновлення і зміцнення здоров'я, невід'ємний елемент реабілітаційних заходів для людей, які пережили травми, і різні соматичні і психічні захворювання.

14:24 10.10.2019

Новина з сайту: Комунальна установа "Пулинський інклюзивно-ресурсний центр" Пулинської селищної ради

Оголошення про конкурс

Оголошуємо конкурс для призначення на вакантну посаду дефектолога комунальної установи «Пулинський інклюзивно-ресурсний центр» Пулинської селищної ради: Місце знаходження: смт. Пулини, вул. Покровська,92. Вимоги до кандидатів:   

08:38 10.10.2019

Новина з сайту: Державний навчальний заклад "Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник"

День працівників освіти

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли у всіх педагогів особливо піднесений і радісний настрій – це День працівників освіти. У цей день кожен навчальний заклад майорить осінніми квітами і посмішками учнів та вчителів.

19:59 09.10.2019

Код для вставки на сайт