School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей

Збирання врожаю соняшника

У сонячні жовтневі дні активно йде збирання соняшника на навчальному господарстві Великоновосілківського професійного ліцею. Соняшник став для нас символом сонця та нашої сонячної Батьківщини – України.

10:38 03.10.2019

Новина з сайту: Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Всеукраїнський урок доброти

Враховуючи складну ситуацію, що склалась сьогодні в Україні у сфері поводження з домашніми тваринами, регулюванні чисельності безпритульних тварин та з метою реалізації статті 6 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження», 2 жовтня 2019 року старші групи ЗДО № 8 "Вишиванка" долучились до проведення «ІІ Всеукраїнського уроку доброти» (про гуманне та відповідальне ставлення до тварин), присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин (відзначається 4 жовтня).  

16:56 02.10.2019

Новина з сайту: Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Великописарівської селищної ради Сумської області

Тренінг "Технологія складання ІПР на дитину з ООП"

   01 жовтня 2019 року на базі Великописарівського інклюзивно-ресурсного центру відбувся навчальний тренінг з асистентами вчителів інклюзивних класів, вчителів інклюзивних класів та заступників директорів з навчально-виховної роботи Ямненської загальноосвітньої школи та Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів на тему: "Технологія складання індивідуальної програми розвитку на дитину з особливими освітніми потребами".

15:37 02.10.2019

Код для вставки на сайт