School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Державний навчальний заклад "Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник"

Участь у обласній виставці "Диво-писанка"

З 15 по 22 квітня 2019 року у Вінницькому державному центрі естетичного виховання учнів професійно-технічних начвальних закладів проходила виставка писанкарства та вишивки на пасхальну тематику "Диво-писанка". У заході взяли участь  учениці третього курсу Гусь Марина та Чугуєва Діана зі своєю композицією "Великоднє диво". Учениці є активними учасниками Зразкового гуртка декоративно-ужиткового мистецтва "Народна творчість", яким керує Плахіна Світлана Микитівна. 

14:15 06.05.2019

Новина з сайту: Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Підгайцівської сільської ради Волинської області"

Оголошується повторний конкурс на посади педагогічних працівників комунальної установи ''Інклюзивно-ресурсний центр Луцької районної ради''

Конкурс проводиться у відповідності до Положення про проведення конкурсу на посади педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру №28/40, затвердженого рішенням Луцької районної ради від 26 червня 2018 року. 

11:32 06.05.2019

Новина з сайту: Лукашівська філія КЗ Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ

НАЙКРАЩІ З КРАЩИХ ПАДАЮТЬ ВІД КУЛЬ, ГРУДЬМИ СВОЇМИ ЗЕМЛЮ ПРИКРИВАЮТЬ СУМНИМ НАБАТОМ В СЕЛАХ І МІСТАХ ЗВУЧАТЬ СЛОВА: «ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!»

11:25 06.05.2019

Новина з сайту: Державний навчальний заклад "Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник"

Підсумки фестивалю "Подільські зорі" 2019 року

19 квітня 2019 року в м. Вінниця відбувся Обласний фестиваль "Подільські зорі" 2019 р. на тему "Вінок Україні сплітаю, з талантів подільського краю". Серед учасників фестивалю був Зразковий колектив - вокальна група дівчат "Вишиванка" Державного навчального закладу "Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник", художній керівник Волошина Алла Миколаївна.

10:36 06.05.2019

Новина з сайту: Сквирський центр дитячої та юнацької творчості Сквирської міської ради Київської області

03.05.2019 - Великодній вернісаж

29 квітня 2019 року у Національному музеї архітектури і  побуту «Пирогово» відбувся «Великодній вернісаж», на якому побували вихованці ансамблю “Лілея» Сквирського районного центру дитячої та юнацької творчості.

22:13 03.05.2019

Новина з сайту: Львівський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

Як я став підприємцем: думками ділиться 29-річний львів’янин

Ще зовсім недавно Олег Голойда, як і більшість працездатних людей, був найманим працівником і справно ніс службу у лавах поліції, а нині він – успішний підприємець, власник невеликої продуктової крамнички. Чоловік ось уже майже рік займається улюбленою справою і ніскілечки не жалкує, що зважився на цей крок.

12:38 03.05.2019

Новина з сайту: Львівський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

Візитна картка студії – висока якість і відмінна робота майстра

Усмішка і задума на обличчі нашого героя творять рівновагу щастя. А воно, звісно, завжди є окрасою людини, тим паче успішного початкуючого бізнесмена, взірцевого сім’янина, що займається улюбленою справою, яка його надихає і дає сили рухатися вперед.

09:31 03.05.2019

Код для вставки на сайт