School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Державний навчальний заклад "Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник"

День фізичної культури та спорту

12 вересня 2019 року у Державному навчальному закладі "Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник" було проедено спортивне свято присвячене Дню фізичної культури та спорту.

11:28 05.10.2019

Новина з сайту: Державний навчальний заклад "Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник"

День міста

Щороку наприкінці вересня, коли природа вбирається у золоті шати, наше рідне місто Хмільник святкує свій черговий День народження. У цьому році йому виповнилось 657 славних років. З цієї нагоди громада міста влаштувала святкування, яке проходило у міському парку ім. Т.Г.Шевченка.

10:42 05.10.2019

Новина з сайту: Жашківський дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки Жашківської міської ради Черкаської області

ОБЛАСНІ ЗМАГАННЯ З ПІШОХІДНОГО ТУРИЗМУ

3 жовтня  2019 року команда «Блудний Грунь» Жашківського ДЮКФП приймала участь у обласних змаганнях з пішохідного туризму «Особиста смуга перешкод» у м. Черкаси.

21:56 04.10.2019

Новина з сайту: Великоновосілківський професійний ліцей

Святкування Дня працівників освіти

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

18:43 04.10.2019

Новина з сайту: Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №8 "Вишиванка" Володимирської міської ради

Вітання до Дня працівників освіти

3 жовня в Україні відзначають День працівників освіти. Напередодні  у культурно-мистецькому центрі Володимира-Волинського відбулися урочистості з нагоди свята. З професійним святом освітян вітали Ярослав Матвійчук, заступник міського голови і Вячеслав Петрук, начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради. Відзнаками були нагороджені кращі педагоги  усіх освітніх закладів міста, серед яких вихователі ЗДО № 8 - Романюк Наталія Володимирівна, Кавюк Тетяна Миколаївна, Михальчук Тетяна Миколаївна.

17:12 04.10.2019

Новина з сайту: Лукашівська філія КЗ Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області

ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ

 Цього року свято до Дня вчителя у нашій школі пройшло незвично, цікаво і незабутньо. Учні створили для вчителів справжній святковий настрій. Кожен вчитель отримав  привітання від учнів. Уже з самого ранку у школі панувала атмосфера урочистості: вітання від учнів піднімали настрій, сповнювали серця радістю. Адже професія вчитель – це не тільки букет квітів  у день свята, це недоспані ночі, проведені над зошитами, це десятки облич, а за кожним із них – душа, яка потребує особливого підходу і ставлення. Тому на знак подяки учні підготували чудовий концерт, який не залишив байдужим жодного глядача в   школі.

13:59 04.10.2019

Новина з сайту: Державний навчальний заклад "Новоград-Волинське вище професійне училище"

Військово-патріотичний вишкіл  «Повстанець» ім. генерала Івана Трейка

На підставі листа-запрошення виконуючої обов’язки міського голови міста Новоград-Волинського О.В. Гвозденко про  участь у військово-патріотичному вишколі  «Повстанець» ім. генерала Івана Трейка, з метою військово-патріотичного виховання молоді, 27 та 28 вересня цього року учні нашого навчального закладу (представники 1, 3, 16, 17 груп) взяли  участь у зборах на базі польового містечка для підготовки миротворців 12 окремого полку оперативного призначення. У програмі дводенного заходу були: облаштування наметового містечка, заняття з вогневої підготовки, захисту від зброї масового ураження, тактичної медицини,  інженерної підготовки (подолання мінного поля). Ввечері, біля вогнища у колі пластунів – учнів інших навчальних закладів міста, наші представники співали маршевих, стрілецьких пісень.  Інструктори Житомирської скаутської організації «Пласт» та службовці Новоград-Волинської міської ради - управління сім’ї, молоді та спорту ознайомили про програму та завдання цього всеукраїнського молодіжного руху. Після ночівлі в польовому таборі, ранком в суботу була оголошена «Тривога!» та була проведена гра в пейнбол. Всі учасники отримали сертифікат про проведення 2-денного вишколу та на згадку подарунок  – термокружшку.

11:06 04.10.2019

Код для вставки на сайт