School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Державний професійно-технічний навчальний заклад "Шосткинське вище професійне училище"

Твій код. Великодні традиції українців

Великодні свята ще тривають. Протягом цього часу учні групи 04-23 досліджували традиції українського народу по святкуванню Великодня. Так, 1 травня, в майстерні кондитерів під керівництвом майстра виробничого навчання Ольги ТЕСЛЕНКО, учні випікали та прикрашали великодні паски за класичним рецептом.

11:43 13.05.2024

Новина з сайту: Центр позашкільної освіти Кролевецької міської ради

Посилки щастя

Маленькі амбасадори добра, відвідали комунальну установу Сумської обласної ради Конотопський дитячий будинок інтернат передавши солодощі, іграшки, книги, ігри, які були зібрані небайдужими мешканцями Кролевецької громади, а головне - позитивні емоції, гарний настрій та нагадали їм, що вони не одні у цьому світі. Дякуємо всім, хто долучився до збору!  

11:11 13.05.2024

Новина з сайту: Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Грунської сільської ради Охтирського району Сумської області

Психологічна допомога в коробці

Війна стала для всіх нас, а особливо дітей, великим викликом. Тому психологічна підтримка є  необхідною для  збереження ментального здоров’я.

11:09 13.05.2024

Новина з сайту: Державний професійно-технічний навчальний заклад "Шосткинське вище професійне училище"

Чергове поповнення в рядах висококваліфікованих робітників

В п’ятницю, 10 травня, випускники Шосткинського вищого професійного училища поповнили ряди кваліфікованих робітників з професій «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» та «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування». В групі 01-20 відбулась державна кваліфікаційна атестація, це завершальний етап навчання.

10:49 13.05.2024

Новина з сайту: Комунальний позашкільний навчальний заклад "Дитячо-юнацька спортивна школа Cолотвинської селищної ради"

Кубок ім.Й.Зубка. Місто Берегово.

11 травня наша команда брала участь у черговому, вже 11-му кубку на приз ім. Йосипа Зубко у Берегови, яка проводиться Благодійним фондом "ГЕНІУС". Це не просто змагання, а свято гандболу. В змаганнях брали участь 38 команд та понад 440 спортсменів у 11 категоріях. Я сміло можу назвати ці змагання "ФЕСТИВАЛЬ ГАНДБОЛУ в ЗАКАРПАТТІ". Наші діти мали змогу познайомитись з кращими вихованками Йосипа Зупко – Аною Глеба та Ніною Гецко (олімпійська чемпіонка 1976 року у складі збірної СРСР) , дітей вітали поважні гості, а нагороджували кращі тренера та діячі гандболу Угорщини.

10:38 13.05.2024

Код для вставки на сайт