School.org.ua
веб-сайти освітніх закладів України

Новини порталу School.org.ua

Новина з сайту: Драбівська гімназія Набутівської сільської ради Черкаської області

38 роковини Чорнобильської катастрофи

Сьогодні відзначається річниця Чорнобильської катастрофи, однієї з найбільших техногенних катастроф у світовій історії. Це нагадує нам про важливість безпеки, відповідальності за довкілля та перспективи розвитку енергетики.

11:54 26.04.2024

Новина з сайту: Державний навчальний заклад "Білицький професійний ліцей"

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ІМУНІЗАЦІЇ

Щорічно останнього тижня квітня відзначається Всесвітній тиждень імунізації (World Immunization Week). Свято започаткувала Всесвітня організація охорони здоров’я. В Україні відзначається з 2005 року. Цей день покликаний привернути увагу до колективних дій, необхідних для захисту людей від хвороб, яким можна запобігти шляхом вакцинації.

11:49 26.04.2024

Новина з сайту: Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр" Грунської сільської ради Охтирського району Сумської області

Семінар-практикум "Впровадження інноваційних технологій. Сенсорна інтеграція"

На базі КУ ІРЦ Грунської сільської ради 25 квітня 2024 року пройшов семінар-практикум для логопедів, асистентів вчителів та вихователів на тему «Впровадження інноваційних технологій. Сенсорна інтеграція».

11:44 26.04.2024

Новина з сайту: Комунальний заклад освіти "Першотравенський гірничий ліцей" Дніпропетровської обласної ради"

Виробниче навчання в умовах підприємства за дуальною формою

Виробниче навчання в умовах підприємства за дуальною формою навчання для здобувачів освіти групи № 1ТУ/23 за фахом «Електрослюсар підземний. Машиніст підземних установок».

11:26 26.04.2024

Новина з сайту: Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний центр Підгайцівської сільської ради Волинської області"

Об’єднані сили: Спільна мета установ для підтримки дітей з особливими освітніми потребами

25 квітня 2024 року Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр Підгайцівської сільської ради» та Крупівський навчально-реабілітаційний центр підписали  угоду про співпрацю. Предметом угоди є співробітництво сторін з метою: - забезпечення права осіб з особливими освітніми потребами на освіту; - забезпечення доступності інклюзивної та спеціальної освіти, абілітаційних та реабілітаційних послуг, підвищення якості надання таких послуг шляхом обміну досвідом, ресурсами та практиками між установами, а також спільне вирішення завдань, передбачених положеннями про інклюзивно-ресурсний та навчально-реабілітаційний центр, зокрема, інтеграція дітей з особливими освітніми потребами в освітні та соціальні процеси, адаптація навчальних програм та середовища до їхніх потреб, а також підтримка їхнього соціального та психологічного розвитку. - обмін педагогічним досвідом шляхом проведення  спільних семінарів та тренінгів, майстер-класів, вебінарів, круглих столів, відкритих уроків тощо, задля підвищення професійного рівня, кваліфікації працівників та покращення якості надання послуг.

11:15 26.04.2024

Код для вставки на сайт